Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå Eterneller


Jag plockade Längtans Blå Eterneller
Av kärlek band jag en krans
Hängde den varsamt på väggen
Bredvid kudden
Intill min kind

Nu plockar jag Glömskans Blå Eterneller
I kärlek tar jag ner kransen
Lägger den stilla i minnets ask
Under sängen
Kysser din kind














Fri vers av Miset
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-06-21 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset