Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ville jag skulle berätta


Post post pappa

 

 

Som en ändlös
ocean av saknad
är jag inkarnerad
i en kvinnokropp

och min skugga
går alltid framför


 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-20 23:09



Bookmark and Share


    Nike
herre gud så deprimerande
och underbart
på samma gång... ambivalent känsla förmedlas där
snyggt jobbat!!!
2007-06-22

  Lena Renman
Hej
Underskön smärta
Lena
2007-06-22

  ordterroristen
mycket enkel skönhet, innerlig poes. älskar den rakt igenom
2007-06-22

  mia.här å nu
en stark känsla
vi är sökare
vill finna vår egen stig
ljuset visar vägen
fin kommentar om medljus!
2007-06-22

  Albert
jag blir eftertänksam
att jag är inkarnerad i en kropp

i den kropp jag har

nånstans längst inne finns jag
ett jag
mitt jag
jag

och jag har en kropp som jag bor i
har tillgång till, får använda mig av

kroppen är mitt hem
men är det jag?
eller är det endast en boning?

hmmm...

fast det är min kropp, det är det

(bara egna funderingar jag fick när jag läste)
(men post post pappa får jag inte tag i , men det behöver jag väl inte heller)

men skuggan känner jag igen
2007-06-21

  Åsa Gustavsson VIP
om skuggan går framför betyder det att man har medljus istället för motljus
2007-06-21

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En dikt som är en ändlös ocean av saknad. Mycket stark, särskilt slutet och \"inkarnerad i en kvinnokropp\". Svår att kommentera, finns ingenting att tillägga, som alltid när sorgen kommer brännande nära försvinner orden, men vi läser och lyssnar.
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth