Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt inspirerad av "Min gåva..." publicerad av night soul woman


RÄCKER TIDEN TILL?

Nu för tiden, i tid och i otid
har vi mindre tid för varandra,  
går vi då mot tidlöshet?   

Ta väl vara på den tid vi
har fått att förvalta då vi  
inte har all tid i världen  
eller så är det just det vi har?  

Den bästa tid är nu  
eller var det bättre förr  
i den gamla goda tiden
och nu ur led är tiden?    

I vilket fall se till att
njuta av tiden i livet 
och ha en livfylld tid!




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-21 05:30



Bookmark and Share


  aol
just att leva isiktsfullt i tide underbar poes om livstiden
2008-02-01

  Tina-sol
\" en livfylld tid\"-det gillar jag.
Skulle vilja höra dessa ord i en sång på radio imorgon när jag vaknar. Fint!
2007-06-26

  Night Soul Woman
Japp! Så är det bara! Bra skrivet min vän!
Vi
finns
här
nu :)
*applåd* och *bokmärkes*
2007-06-22

  nettizen
Tror inte det var bättre förr, bara annorlunda.
Tror stenhårt på att livet blir vad vi gör det till och människan besitter förmågan att förändra....... om vi vill så kan vi och kan vi så vill vi...
Livet finns här och nu, om tiden är för evigt tvista de lärde, antar att det återstår att se.
Kontentan av allt mitt svammel är att detta var en alldeles fullkomligt lysande text som satte fart på tanke-maskineriet. :)
*applåd för det*
2007-06-21

    Donna
...fånga tiden...evigheten bor i varje ögonblick...bara vi tillåter oss att leva, här och nu...varje andetag...vacker bergrundande text...
2007-06-21

    snöö
Fint formulerat. Ja visst är det konstigt att det tyks som tiden inte räcker till numera för någon! En tankeställare att ta vara på den tid man har. Bra text.
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi