Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 April 2003


Inget riktigt avslut



Du höll mig i dina armar
befann mig själsligt omringad
i din famn
där hände allt som fick hända
Jag sökte trohet i ditt hjärta
och du fann det i mig
slängde all min smärta
Tröstande gav du mig allt du hade
allt du kunde
men inte tillräckligt
du hade en annan

Distansen mellan oss
kunde vara oändlig
men ändå i varandra
jag kände dig
så som du kände mig
men du hade redan en tjej

När du for till mig
då din saknad blev för stor
stod jag här och väntade på dig
för jag visste att
ytterst lite älskade du mig

Å så som jag älskade dig
Älskar jag dig fortfarande

Vi levde bakom stängda dörrar
bakom skynken vi två
hemligheten i våra hjärtan
och nyckeln vi slängde iväg

I närheten av varandra
glömde vi av realiteten
drömmarna för oss blev en prick uti intet
vi hade varandra
men du kunde aldrig stanna

Å så som jag älskade dig
Älskar jag fortfarande

Sanningen blottade din själ
du misste ditt liv
offrade dig själv för mig
när någon fann våran nyckel
nyckeln till hemlighet
sanningen blottade din själ
och du kunde inte längre trampa på den
i kyssarna du gav till mig
i lögnens liv du levt
tillsammans med sanningen och mig

Gav mig en lidelsefull
sista blick
som skar sönder min själ
som satte ärr i mitt hjärta

Å så som jag älskade dig
Älskar jag dig fortfarande

Du for
lämnade mig tom
du ombads att aldrig mer träffa mig
vi fick inte
avsluta
Ovissheten springer omkring i mig
och vrider upp mina tankar
på högsta volym
Ovetande
Vet jag inte om du tänker på mig
så som jag tänker på dig
om du saknar mig
så som jag saknar dig

Å så som jag älskade dig
Älskar du fortfarande mig





Fri vers av Malin Johansson
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-03-21 12:59



Bookmark and Share


  Markattan
Fin och ömsint om kärleken, den "förbjudna". Nej, det känns aldrig bra om man inte får ett ordentligt avslut vad det än gäller, då ligger det gärna och gror och gror... Bra skrivet!
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.