Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en vindflöjels lekars lustar...



men varför vältrade du mina svärtade tankebanor
inför natten

sökte djupaste vanmakters lockande ättestupor
under natten

läppjade åstundans salighettade lyckokällor
inför morgonen

smekte till eruptioners svallande ljuvligheter
under morgonen

så tänkte vi under dagen

på nästa morgon

och nästa

nästa

och








Fri vers av Ronny Berk
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-24 22:44



Bookmark and Share


  glittertindra
här beskriver du längtan riktigt bra... :)
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk