Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelsen...

 

 

 

Jag skapar....

 

Då orden inte alltid räcker till

så når kameralinsen

dit jag vill

 

Ibland kombinerar jag

de båda elementens kraft

då kreativiteten flödar

likt solen en stekande sommardag

 

Ibland ....

ibland talar jag genom pennan

ibland endast genom kameran

 

Ibland talar jag inte alls

 

Men oavsett vilket

Jag är en skapare

jag skapar

 

Alla behöver inte hålla med

alla behöver inte gilla det jag gör

Men det spelar ingen roll

 

För jag är i sanning

en skapare

Jag skapar med mina händer

och med fokus i blick 

Mina egna signaler jag sänder

 

Där inte orden räcker till

säger kameran det jag vill

Och det är väl en kreation

om något ?

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-22 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
visst är du en skapare min vän! Dina bilder är fantastiska och lika är med din poesi...
2007-06-23

  thyra
Helt klart! och Du är fenomenal på både ock också :)
2007-06-22

  Nikolai Jungsin VIP
ja.. en bild säger mer än tusen ord.. och dina ord är alltid vackra..
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen