Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för ett tag sedan faktiskt.


Gett mig vingar

Jag var vilse.
Jag var borta.
Inte så konstigt kanske.

Jag kunde inte tänka.

Du var min räddning.
Nu har jag hittat hem.
Jag är inte borta längre.

Jag tänker klart för första gången i mitt liv.

Kärleken har gett mig vingar,
och jag tänker flyga!




Fri vers av PussInBoots
Läst 1129 gånger
Publicerad 2005-03-21 20:42



Bookmark and Share


    Malin Johansson
flyga med kärleken, fin dikt...
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots