Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njut av mångfalden manar skalden...


RESPEKT FÖR OLIKHETEN


Respektera att

alla är unika

och därför kan

vi inte tycka lika




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 349 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-06-23 10:05



Bookmark and Share


  aol
en så klok sanning,
2010-02-03

  Angeldust
Ja vi är unika var och en av oss, kopior nej tack!! hur skulle världen se ut...
2007-07-04

    ej medlem längre
Vackert o sant, bra
2007-06-27

    Miraa
En bra uppmaning till de flesta!! Tack!
2007-06-26

    Donna
...yepp...vi är alla unika individer...alla med goda potentialer...klok liten text...
2007-06-23

  aol
kloka ord men här delar sig människorna
2007-06-23

  thyra
En devis att förstå och leva efter!
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi