Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig



Ge mig dina ögon
låt mig få le åt dig
blända dig


låt mig få visa
att jag älskar dig
om och om igen




Fri vers av Malin Johansson
Läst 685 gånger
Publicerad 2005-03-21 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.