Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[Poeten gömmer sig själv]

Jag är arg,
Ledsen, sårad,
Förbannad och
Helt enkelt ångestfylld

Men jag vägrar visa mig svag
Jag vill inte blotta in buk
Och jag tänker inte falla i tårar

Jag visar inte er min själ
Av rädslan av att ni kommer
Slita den i stycken
Och vad blir det av mig?




Så istället för att gå ut i verkligheten
Och visa mig, mitt riktiga jag
Ska jag tills jag finner modet
Måla upp en bild av mig

I mina dikter,
I varje text och mening
Tolka mina ord
Och du finner mig




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-06-23 23:03



Bookmark and Share


    teacher
Alex, du skriver så jävla bra!
Känner igen mig så himla väl
i det du skriver, som vanligt.
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting