Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det skeppslastade havet vågar sina brännheta toppars lustar smeka sandstrandade kvinnors nakenbara fotsulor... så vill havsguden väl vara...


som ett skeppsbrottsligt möte i natten



som två vilsna skepp i nattmörker
möttes vi över stridigt vatten
så nära svallande segel
bebordad i ruffen
livrädda snipan
stormbogad
rorkultad
låring

långt fjärran från fyrbelysta vattenvägar
så närgånget bränningar som fräser
skummade dina våta klippors ytor
lovade du mej till dikt bidevind
länsade mina känslostormar
glippar dina svalla skevor
stormsäkrar vindfällen
styrsäkrar masten
kränger skrovet
vindvaggar
bordar

så nära dina rödheta stormfåglars löftesbringare

men;jag ser oss mera ; som
två trygga skepp i natten
trofast förankrade
i hemmahamn
vår hamn
i famn
mm




Fri vers av Ronny Berk
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-24 16:07



Bookmark and Share


    Nattviol
heta möten
återigen
i naturens famn
trygga själar i ro
mina ord bleknar
i jämförelse - säger
bara: mmmmm
2007-06-26

  Smultris
Gillar dessa ord:

\"så nära dina rödheta stormfåglars löftesbringare\"
2007-06-25

  Annette Andersson
Mycket fint och välformulerat med vackra ord. Gillar layouten i form av vågor...
2007-06-24

    Maria Malm
Fantastiskt fint om möte..orden ger så fina bilder.
2007-06-24

    ej medlem längre
Båttema gillas skarpt här och så slutet...så snyggt!!:-)
Applåd!
2007-06-24

  devilsangel
Mycket vackert diktat!!
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk