Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturen säger mer än man kan tro...gäller bara att öppna sina sinnen...


Praktfullt lyse

 

Lilja

Dansar i takt

med prästkragarnas

symfoni

De svajar på sin tron

likt kungar i högmodets

publikfrieri

 

Ivrigt påhejade av

penseér och petunior

i färglada jokerdräkter

 

Här är de i sitt esse

i den tid som bara är deras

 

Hjärtat vet och själen känner....

 

Inga tårar spills

Daggdropparna sugs upp

av solens strålklara glans

Denna sista sommaren

är ingen sorgens tid

 

Praktlysingens solgula färg

vittnar bara om glädjens

tillförsikt

 

Nej, denna sista sommar

bjuder inga tårar

Bara framtida dans

och ljusa vårar 




Fri vers av nettizen
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-24 17:50



Bookmark and Share


  issac.a.m
vacker bild och vacker text...
2007-06-24

  Nikolai Jungsin VIP
Vackra ord.. men nej inte är detta den sista sommaren för så länge tidens hjul snurrar återkommer allt..
2007-06-24

  aftermath
ett extra + för de musikaliska likheterna!
2007-06-24

  Ronny Berk
så bäddar du blomstersängen med budskaps löftens kärblomster
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen