Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stirra inte på mig!

Och jag har accepterat mig själv
Så du behöver inte kommentera
Om du någonsin får syn på mina sår
För i sommar tänker jag bada ändå!




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätta takter det :)
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting