Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag längtar döden,
som jag längtar livet
Jag längtar skilsmässan
från livet.
Som för mig till
den andra sidan.

Jag vill lämna
allt jag gjort
och allt jag inte gjort.
I döden får jag glömma
allt jag ångrar.

Allt jag skulle ha gjort
annorlunda
och allt jag inte hann med.
Allt är borta när livet
säger farväl.
Jag längtar döden
som tar mig från livet.

Det finns en skymning
som existerar
för att dölja.
Dölja mitt liv
från det som var.
Jag längtar döden
jag längtar livet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 839 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-25 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP