Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker vän har lämnat sidan..... fullt förståeligt i denna gigantiska lekpark men jag kommer sakna henne


Det går utför med mänskligheten

 

 

Kommer aldrig förstå

Vad som driver vissa

att andra trampa på

 

Vad som gör att de tror

Att det just i dem

så mycket mer godhet bor

 

För i sanningens namn

 

De äkta

De vackra

De bara ÄR

 

Inget behov alls

av självhävdelse de bär

 

Och alla andra...

De är bara bleka kopior

av originalen 

 

Så egentligen är det mobbarna

det är synd om

Även om det inte ursäktar att

de handlar under inflytande av

sjukdom

 

Den ökända välkända

fruktade  

 

Svartsjukan! 




Fri vers av nettizen
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-26 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svartsjukan är som pest...eliminerar det vackra där den härjar!
Fint skrivet till en härlig vän!
2007-06-28

  Lilla My* VIP
Är mänskligheten på väg upp i träden igen...eller kom vi aldrig riktigt ned på jorden.....
2007-06-26

  Mattias Josephson
så bra talat - och så vackert!
2007-06-26

  Leif Furstedt
Ja du... tänkvärda ord...
Själv är jag över 50, så nu kan jag kosta på mig att åka utför ålderstrappan på en silverbricka, men det fråntar mig inte ansvaret, att se till att jag inte kör på någon...
2007-06-26

  Nikolai Jungsin VIP
Glöm inte heller Avundsjukan.. lika hemsk den..
Men ja jag förstår inte de som håller på..
2007-06-26

  aftermath
en utmärkt text som borde finnas tillgänglig
för alla trampgalna typer
i landet missunsam
bra skrivet!
2007-06-26

  Ronny Berk
den text du ger oss ställer viktiga frågor... den gåtans lösning ger oss vill jag tillägna Nobels fredspris...
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen