Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej, låt mig få din sorg, jag kan gråta dina salta tårar.

Jag absoberar sorg,
gråter de tårar som bör falla från andras ögon,
senaste tiden har jag börjat förakta människor,
de människor som är lyckliga.
Känner att de alltid döljer något, något tungt.
Jag vill gråta deras tårar också,
slicka mina sår efter deras sorg,
finna anledning att inte vakna.
För då finns det förklaring till frågorna,
finns punkt efter stor bokstav.
Då kan jag vara ledsen med gott samvete.
Skylla ifrån mig,
inte ta ansvar,
skölja min själ.

då, då kan jag glömma min egen sorg.




Fri vers av tingeling
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-26 15:21



Bookmark and Share


    ~maria~
fin,vacker text.ord och meningar som fastnar.jag gillade slutet riktigt mkt.bokmärker och ger en applåd :)
2007-11-07

  Patrick K
Starka ord. Underbart skrivet!

Applåd och bokmärkes!
2007-07-14

    anakin
\"senaste tiden har jag börjat förakta människor,
de människor som är lyckliga.\"

När jag är olycklig kan jag också känna så!
Känna att de som är lyckliga... är lyckliga för att de är ytliga och enfaldiga - att de inte insett det komplexa i att leva.

Men bara då :)
2007-06-29

    Bodil Sandberg
Det här är verkligen starkt...suveränt dramatiskt och gripande!!!!Ja så tycker jag!
2007-06-27

    billybrown
är det så? att alla lyckliga döljer något..? ett sånt faktum blir en klump i magen.
2007-06-26

  Ola Rydberg
mycket bra och stark
fint ihopbunden i slutet
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling