Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beat me black n\' blue.


fysisk och mental misshandel.



I en tung
kedja
runt min hals
samlar
jag på
våra minnen.
Det är en
vacker
handgjord
kedja.

Som på avstånd kan beundras.
Men runt min hals tynger den,
och i min sömn kväver den mig

precis som dina ord

stannade
som
blåmärken

min hud.




Fri vers av tingeling
Läst 649 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-06 20:34



Bookmark and Share


  ulli
\"precis som dina ord

stannade
som
blåmärken

min hud. \"

fängslande rader. speciellt detta citatet ovan! jag får intrycket av
känslor som svämmar över och massor av sorg. fint!
2007-11-10

  Just Emotions
känns alltför väl igen.. starkt och bra skrivet..
2007-11-07

  Ola Rydberg
Här var det riktigt poetiskt och bra
gillade speciellt
(precis som dina ord

stannade som blåmärken på
min hud.
2007-11-07

  Bodil Sandberg VIP
Den kedjan är säkerligen mer än tung...förbaskat bra du förmedlar detta ok att bära ...faktiskt genom hela livet...om än den blir NÅGOT lättare med åren!!!!
2007-11-07

    Evanesaw
så bra
så sann
Alla ord beskriver precis vad jag känner för en.
2007-11-06

  lilla t
gripande,,,, gör ont
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling