Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trip to hell(1)

Så jag reste tillbaka

längs iblis vägar


Där hittade jag mitt förflutna

men det var något annat jag sökte



Så när jag mötte hans folk

där jag vet de brukar sitta

så sa jag:det finns fortfarande en öppen väg

för de som vill ta sig över gränsen




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 21:24



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...mycket sark,går rätt in.....Iblis folk....jaja.....
kram från Aisha
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP