Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad älskad


Löften bröts

vår kärlek var innerlig
saknaden krossar mej inombords
var det inte vi som skulle
bli gamla tillsammans

Löften bröts och kvar blev luft
jag vet inte ens om du lever
pratar med dej rakt ut
söker ett tecken att du är död

vill inte veta att du lämnade mej
själviskt önskar jag din död
tänker med fasa att jag upptäcker
att du håller en annan i dina armar

allt som jag har här hemma
är köpt med tanke på dej
du vet inte vad du gick miste om
ingen kan älska dej som jag gjorde

Ingen kan ge dej ömheten och glöden
ingen kan vara så tålmodig
jag viskar ditt namn ibland
men tystnaden efteråt bryts aldrig




Fri vers av änglabarn
Läst 656 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglabarn