Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bort från mörkret


Tunneln

Ingen svarar när du ropar,
allt är bara ett mörker,
ensamhetens tunnel är oändlig
mörkret råder över dagen

du försöker öppna hål
tunnelns väggar är tjocka
du rispar dina fingrar blodiga
du ropar på hjälp men ingen hör

skall du gå hela vägen,
skall du vända tillbaka
med all din kraft vänder du dej om
du ser ljuset skina i tunneln

ljuset ur tunneln var nära
du såg det inte för du var fokuserad
fokuserad på den svarta tunneln
du börjar att gå mot ljuset med må steg




Fri vers av änglabarn
Läst 874 gånger
Publicerad 2007-06-26 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglabarn