Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så vackert och så tragiskt


Fisketuren

Sjön ligger blank och allt är stilla
båten ligger så inbjudande vid bryggan
pappan skall bara ta en kort tur på sjön
barnen vinkar från bryggan glatt

Middagen är dukat vilt spanande
barnen ropar obesvarat på pappa
sjön ligger så blank och allt är stilla
men ingen pappa syns med sin båt

kvällen kommer men ingen pappa
frun har ringt runt och talat om sin oro
på sena kvällen ringer hon polisen
man kan inget göra innan det ljusnar

sjön ligger så blank och stilla
man hittar en tom båt på den vackra sjön
dykare går ner och folk letar på land
man finner mannen på botten av sjön




Fri vers av änglabarn
Läst 705 gånger
Publicerad 2007-06-26 21:44



Bookmark and Share


    Issand.
sorglig
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

änglabarn