Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
? ingen kommentar, helt urblåst


Längtan, väntan

Som en längtan utan vingar
som en själ utan ro
vilsen ligger jag blottad
väntar på det som skall ske




Fri vers av änglabarn
Läst 970 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-10 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglabarn