Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hänger med i tiden

 

Kvinnan såg lite konstig ut
det var något kring mungiporna
som såg lite svullet ut

nästan så jag tänkte fråga

men så blinkade en blå lampa
i mitt inre

BOTEX

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 109 gånger
Publicerad 2007-06-27 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth