Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystik

Du stiger ut ur skuggan
Mystisk som endast
Du

Som en av
Livets oändliga frågor
Där finns du

Få, om någon lyckats
Beskriva dig med ord
Kapabla att förnimma
Dig,

Dina ord
Och känslor
Som du utstrålar
Virvlar i mitt inre

Så vacker,
Men samtidigt dödlig
Svart med en gyllene kant

Och jag svamlar nog,
Men det beror på dig
Man upplever en intensiv hetta
Och feberyra i din närhet

Det närmaste jag kommer
Med ett ord
Att förklara dig är

\'Dödsängel\'




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-06-27 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting