Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du i sockerformat

 

 

Jag gillar

att skriva om Dig

 

Helst föreställer jag mig

Dig

inlindad i sockervadd

 

Tjockt sockersött

lager att äta sig igenom

tills kärnan nås

 

Nämligen

Dig 




Fri vers av nettizen
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-27 21:04



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Sockrigt sööt o fiin**
2007-06-27

    ej medlem längre
Spar denna till den dag jag kan säga det samma om nån speciell...*L*
2007-06-27

  issac.a.m
söt som en sockervadd...
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen