Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tease????? Who??? Me????? Noooo way! *s*


Ojdå igen

 

 

Om jag är arg?

Nähä!

Inte då.

Njet...

Nope... not one bit!

 

Den energin är du helt enkelt

inte värd.

 

Ooooooopppss.....

nu trampade jag visst på den ömma tån igen

 

Men det är ok....

Det var meningen. ;) 




Fri vers av nettizen
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar det här...*L*
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen