Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skadeglad? Inte egentligen, men kul att få knäppa olyckskorparna på näsan och visa att de hade feeeeeeeeeeeel!!!!!!!!


Den enda sanna glädjen

 

 

Kommer så

allt närmre bröllopet inpå

Desto grinigare

blir närbelägna tanterna två

 

Den hederliga svenska avundsjukan , måtro? 

 

Fast lite kan jag nog dem förstå

Dömda som de är

att i denna håla för evigt lunka på

 

Måste komma ihåg att skicka vykort

lite då och då 




Fri vers av nettizen
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-28 08:43



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)..ja kanske det hjälper att skicka vykort..=)
2007-06-28

  Thommy
Det låter som om dom två tanterna skulle behöva ett vykort eller två från någon som mår bra, kanske smittar glädjen av sig på dom.
2007-06-28

    ej medlem längre
Ja, bombadera dem med härliga vykort!! *S*
2007-06-28

  Nikolai Jungsin VIP
Härlig känsla.. vara på topp och med läget under kontroll :)
2007-06-28

  aftermath
åt fanders med tanterna
de hade fel
vi gör val
du gjorde rätt
-viva!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen