Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Kyssar
Av sommar
Smakar jordgubbar
Söta

Vinden i håret
Solen
Värmer
Våra hjärtan

Brunbrända
Kroppar
Vilar mjukt
I gräset


Sommardagar
Med sol
och jordgubbskyssar
Älskare
Omfamnade
I
Solnedgången.




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 16:09



Bookmark and Share


  CaPsyco
jag blir glad när jag läser glada sommardikter, den här är inget undantag (:
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting