Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex dagar

 

 

6 dagar.....16 timmar och 51 minuter

 

Klädd i isrosa silkesklänning

med pärlor i hår

Du i formell-uniform

det vackraste jag sett där

du står

 

Om bara 6 dagar...16 timmar och 50 minuter

 

Lyser lyckans ledstjärna

bara för oss

Skimrande stänk i de vackraste

av ögon

Livfulla kastanjebruna

kompletterar mina blå 

 

6 dagar...16 timmar och 49 minuter

 

till sammanstrålning

Då två blir ett

sammanflätas öden

likt vackraste rosenbukett

 

Nu är det bara 6 dagar, 16 timmar och 47 minuter och 21 sekunder kvar

 

But who´s counting?  ;) 




Fri vers av nettizen
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-28 20:21



Bookmark and Share


  hellen
underbar! yes, who´s counting?/hellen
2007-07-12

  Ronny Berk
så underbart formulerar du längtans minuters gång över tiden...
lyser du med de vackraste ögon... skimrar i rosa klädnader...
2007-06-28

    ej medlem längre
Ja, vem räknar...hehe
Jag ska gratulera er om 6 dagar och 15 timmar o några sekunder...
2007-06-28

  Söder
Härligt! Det blir vackert... All lycka till er båda.
2007-06-28

  Lilla My* VIP
Åhh..jag ser framför mig hur fiina ni ska bli och är!!
*Grattis...verkligen!!!vännen**
2007-06-28

  aftermath
eller Er kanske man ska säga!
2007-06-28

  aftermath
vi gläds med dig!!
2007-06-28

    Lindizz
Underbart vännen,lyckoönskningar...*ler
2007-06-28

    Brell
Så härligt. Lyckönskningar.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen