Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan

Hon niger med kjol
av vippande tyll.
En lycklig prinsessa
i sagolik barnboksidyll.

Ler förhoppningsfullt,
virvlar runt i dans.
Naiv och oskuldsfull,
som inget mörker fanns.


Men idyllen bleknar fort,
hon ligger nu där kall och blek.
Med tomma ögon, livlös blick.
Själen märkt av livets svek.

Den mun som skrattat
livfullt nyss,
smakar nu på
dödens kyss.




Fri vers av Skye
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye