Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla Ryggsäck



Minnena som ligger bakom mig
tiden som vi tappade
hänger som en ryggsäck på min rygg
Minnen och undran flåsandes i nacken

Om ett paradis vi hade
lyckan som var vår
så skriker min saknad
av minnena som jag får
Längtan
Värme i närhetens famn
och det som etsar sig fast
är ditt namn

Med vemod och tomhet
Vänder jag ryggen om
och går med en tung packning
som en gång var vår




Fri vers av Malin Johansson
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-03-23 15:57



Bookmark and Share


    Felicia Nordin
Väldigt snygg liknelse!
2007-10-11

  Cattis Rönn
inte lätt att gå med så tung packning...riv ur lite så känns det lite lättare...Bra beskrivet!
2005-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.