Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vak


Endast när jag förlorar mig själv 
i tvivlets okända strömmar
känner jag den levande vissheten




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-06-29 13:30



Bookmark and Share


  aPorcupine
Den här väcker verkligen tankar, bra!
2007-07-08

  Gunwale VIP
Ja - - där är du! Och rubriken var roligt dubbeltydig!
2007-07-02

  Fredrik P. VIP
paradoxalt nog ja!
och bra infångat
i dessa tre rader
2007-06-29

  Bjarne Nordbö
Härlig sanning du fångat i litet format.
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet