Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack  Ronny Berk för inspirationen


Anspänning

 

 

Släcker lyset

njuter nattens stillhet

 

Försöker reda ut trasselknutar

i nystanet av alla intryck

 

Andra lämnar sina avtryck i gips

Du har lämnat ditt i mitt hjärta

bara genom att vara Du

och där ryms ingen smärta

 

~Bara en sådan otrolig värme~ 

 

Hela mitt inre vibrerar

av den lyckospänning som råder

Sekunder som tickar långsamt

i min kroppspulsåder

 

Men jag vet

snart framme

 

Bara en liten bit kvar

följer tidens spår 

Sen släpper spänningen 

Och det som då återstår

har vi resten av livet på oss

att trassla ut

 

~tillsammans~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-29 22:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vibrerar texten av kärleks längtans trängtan... njuter av stilhetta natten... finsaker... ja...
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen