Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tårar

Jag gråter men inga tårar rinner.
Jag skriker men inget ljud hörs.
Jag lever men inget liv känns.

Det enda som märks
är fårorna i min arm
och den bittra smaken
av tabletter på tungan.




Fri vers av Skye
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-30 15:51



Bookmark and Share


  Carlita
aj! dessa ord gör ont.. vilket är bra för du lyckas beröra med dem
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Skye