Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 6 maj 2007 Min man är borta och jag har det tufft i min ensamhet alla de dagar som var \"våra\" särskilda bemärkelsedagar.


Då och nu

Snart är det dagen
då vi möttes -
tänk 25 år
som vi skulle
firat ute på
klippan
med räkor och vin
Jag ser in i
din havsblå blick
världens varmaste
Jag känner
ditt leende
jordens ljuvligaste
En dag när jag
slumrade i solstolen
på altanen
rörde du vid min skuldra
Sedan blev allt som
vanligt
Det blir patetiskt
att sitta ensam
på klippan -
hänryckningens tid
sa du jämt och skrattade
Jag saknar din
varma humor
din ömhet var
så enorm -
dina kramar så tillitsfulla
din trygghet så förtröstansrik
Ingenmanslandet
är så stort
så förfärligt ensamt
Sorgen sägs vara
kärlekens pris
men kärleken är evig
- det vet jag -




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-06-30 18:56



Bookmark and Share


  Hans Christian
Blir starkt berörd.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP