Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnesvers till \"vår 25-årsdag\" som jag fick fira i ensamhet. Döden kom emellan. Skriven den 16 maj 2007


Vår egen dag

Det var en gång då livet log
då lyckans stjärnor på oss stänkte
Kanske vi för givet tog
allt som livet då oss skänkte
Så är väl livets gång
och ska nog så vara
Man kan inte dagen lång
gå och rädslas bara

Livet rullar och går på
och man tänker inte då
på annat än vad göras ska
Vardagspyssel dag för dag
När man träffats sent i livet
tar man liksom det för givet
att få dela ålderns höst
kanske blir det en slags tröst

Kärleken är stark
fast livets tråd är skör
Plötsligt har man ingen mark
när den man älskar dör
I hjärtat blev det hål
som ingenting kan fylla
och mitt enda mål
blir att minnet av dig hylla




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-06-30 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP