Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är hemlig och förbjuden.

Jag är den spruckna tavlan på väggen i ditt trånga rum.
Jag hänger snett och ramen är gammal.
Du ser mig, du älskar mig.
Men kan du laga mig?

Jag är Trofén på din hylla.
Jag står alltid där och glänser.
Du putsar mig och är stolt över mig.
Men har du vunnit mig?

Jag är dörren längst bort i rummet.
Jag är hemlig och förbjuden.
Du trånar efter mig varje dag.
Men våger du öppna mig?




Fri vers av Tezzan__
Läst 847 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-01 23:04



Bookmark and Share


  elden
bokmärkt :D
2008-03-06

  elden
GOOSCH! vad fan gör du här?? Bli poet vafan :O <3333333333!
Du är en naturbegåvning, !<3
2008-03-06

  om en Siri
AAAAHHH TESSAN ÄR ON FIIIRREEE! :O Fan alltså! Den här BOKMÄRKER JAG NU! :D Gud vad duktig du är! Jag skulle ALDRIG kunna skriva sånt här! Jävlar du vad bra du ÄR!
2007-07-02

    Mi11ie
den här passar så himla bra in på dig.
speciellt rubriken \"hemlig och förbjuden\".
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__