Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig docka.

Jag känner mig tom.
Som en trasig docka i en låda.
Jag hoppar.

Vinden fångade mig mitt i fallet.
Som en vän i mörkret.

Jag blåste bort.




Fri vers av Tezzan__
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-01 23:29



Bookmark and Share


    Vildljus
Mycket snyggt.
2010-01-03

  om en Siri
Du är för grymm för denna jord, och om du så är en trasig docka så är du världens vackraste docka med ett hjärta av guld och tårar av diamanter. <3
2007-07-02

    Mi11ie
underbar. älskar den här dikten.<3
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__