Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord, och min lilla åsikt

TÄNK PÅ VAD DU SÄGER OCH GÖR
NÄSTA GÅNG



jag har faktiskt också ett hjärta

















även om det inte får slå så hårt att det syns




Övriga genrer av Abandoned
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-07-02 11:56



Bookmark and Share


  laracroft
jättefint skrivet !
2007-07-13

  SvaldAvEvigheten
Underbar kortis, du skriver fint(:
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned