Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dina ögon är blågröna, svarta, röda. dina ögon är salighet, dödsförakt, avgrundssorg dina ögon skrämmer mig


Jag är ingen ängel

Det måste gjort ont när du föll från himlen och Gud måste sakna dig

Jag föll aldrig
Jag är ingen ängel
Den bild du har av mig
Hade, eller
Har du den fortfarande?

Dina ögon förråder dig
Du kan le hur mycket du vill
Dränka din sorg i träning
Slå ner folk på gatan
Men dina ögon förråder dig

Du önskar fortfarande
Att jag ska inse att jag älskar dig
Och ta dig tillbaka
Men jag är inte en ängel
Jag är inte din ängel

Jag kommer aldrig glömma paniken
Rädslan att göra fel
Rädslan att säga fel
Feltolkas
Jag kommer aldrig glömma dina självmordshot
Och jag gillar att kunna sova om nätterna

Jag är inte din ängel
Hur mycket du än önskar
Kan jag inte bli något jag aldrig varit
Jag gjorde alldeles för många fel
Jag sa aldrig att du betedde dig som en idiot
Jag visade aldrig din mörka sida för dig själv
Jag sa aldrig att det var ditt fel, att det tog slut
Sa aldrig ifrån

Jag var för svag, för rädd
För svag för att gå när jag borde
För rädd för att gå emot dina ögon

Så du ser, jag är ingen ängel
Och jag kommer aldrig igen att bli din




Fri vers av Abandoned
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-16 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned