Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det svämmar över av minnen just nu, och jag försöker fånga dem i flykten. Ögonblick är så korta.....


Ett barndomsminne

Pappa
jag vill gå med dig
snälla pappa
får jag följa med
- då får du vara tyst
Ja då pappa
- om du lovar att vara tyst
Jag lovar pappa
Du pappa vad står det
på den skylten
- det står MASKINER
Vad är det pappa
- men du skulle ju vara tyst
Pappa där står det POST
- kan du läsa
Det vet jag inte pappa
- ser du den blå skylten därborta
Den som det står TVÄTT på
- jamen då kan du ju läsa
Men jag ser ju bara på skyltarna pappa
- och jag som jämt ber dig vara tyst
Jag säger det i huvudet då pappa
- du är allt en riktig pratkvarn
Vad är en pratkvarn pappa
- nu ska vi gå av vid nästa hållplats
LILLA BOMMEN menar du pappa
- och det visste du
Men pappa vad ÄR en pratkvarn





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-07-03 12:18



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jag ler.
2009-01-26

  Eline.P
Så sött och hjärtevärmande *L*
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP