Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunderliga funderingar (Limerick)



En trögfattad polishund från Örnsköldsvik
begrep inget av sin husses stränga metodik.
Han kunde ej sitta, gå fot, skälla, stanna med mera
utan tänkte bara på att fullt ut slutligen konvertera:

Jag är ju faktiskt inte helt katt-olik




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 1100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 13:40



Bookmark and Share


  am
Haha, gillar denhär.
2007-07-03

  Daniel_78 VIP
snygg slutkläm där.
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna