Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla som har upplevt den stora kärleken vet vad jag menar. För en del kanske en gång i livet, för andra aldrig.....


Någon som Du


Du hade något som
ingen annan
Vi träffades sent i livet
och undrade vad
ödet menade
med det
Men om
kärlekssumman
är konstant
så gavs vi
mer de år vi
fick
än man kan
begära under
ett helt liv

Inte konstigt
då att
saknad
och tomhet
kan göra
mer ont
än de minnen
som gör
gott





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP