Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Jag går ner för trappan med en
tänd cigarett
drar in den friska luften i lungorna
tittar ut över torget och tänker
att nu har våren kommit.
Solen håller på att krypa upp en bit
över hustaken
En ensam vandrare ser jag, tar
foto på husfasader.
Kroppen fylls med frid
Tänk att kroppen fylls med
så mycket vårkänslor varje
år,det bara spirar i varje
del av min lekamen




Fri vers av mjuk
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-25 07:57



Bookmark and Share


  W.Riter
Nu är det höst, men jag känner våren spira i mig genom din text.
2006-10-01

    Mejja
...ja och nu är nästa vår kommen.
Kommer år efter år och fyller
2006-04-22

    Söndertrasslad Malib
äntligen vår,
otroligt bra beskrivning på en vårmorgon.:)
2005-03-27

  Cattis Rönn
en skön harmoni får du fram denna morgontext...Bravo!
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk