Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: mig & g. fotograf: jag.


häftapparat

jag har häftat ihop dina läppar nu
så att du inte ska säga
det är nog dags för
mig att gå.

stanna!

jag har frukost
ägg & bacon
till
thea & gustaf

jag väntar på ett ja tack för
jag har glömt att dina
läppar sitter
tätt tätt

du är röd runt munnen
för du har aldrig berättat
att du är har
nickelallergi
skyll dig själv för
du pratar aldrig

och om du hade kunnat
tala nu hade du nog
slängt ur dig något
i stil med:
\"taxametern tickar\"
ticktackticktack
(som mitt hjärta för dig)




Fri vers av theas
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-04 23:32



Bookmark and Share


  Rozhan
Den här texten va vass! gillar dian reflektioner de är så genuina! applåd dear!
2007-07-25

  Blumma.
mm! Jättebra verkligen.

Fint med bilden, passar bra.

Kram!
2007-07-05

    bedragare
mkt fin bild btw!
2007-07-05

    bedragare
gillar allt mycket innan ordet \"tätt\" förekommer sista gången. dikten faller lite efter det, ya.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

theas
theas