Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dynamite with a laserbeam


killerqueen

asfaltsskriften skriker dekadens vi
sprejmålar din kropp med grafitti, bokstaverar
"eufori" på tonårsläpparna.
bussens blåa neonljus gör min hud genomskinlig
någon viskar: "lev litegrann, för min skull".

paradoxalt vrålar moppekillen med indieluggen:
-NI ÄR INTE ANNAT ÄN SPILLROR MOT BETONG!

du hoppar upp och ned över parkbänkar
balanserar på mitträcken och korsar hustak.
väl framme kysser vakten båda
mina kinder rödvinsröda.

dansgolvet är mitt flyktrum tvärs över
parketten det här är allt vi har.
raklång bakom bardisken med
glassplitter i ryggraden andas vi syre
genom blodiga näsborrar & tuggar
vita piller i technotakt.

jag lever ett liv i första person; plural
vi är inte okej.




Fri vers av theas
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-20 21:45



Bookmark and Share


  Emmelina
haha, jag läste den igen och fick precis samma känsla och tänkte kommentera. så såg jag att jag redan gjort det, för ungefär ett halvår sen. BRA GJORT!
2009-10-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt rafflande berättat, gott
2009-09-19

  Emmelina
men shit kvinna. jag bara ler och går sönder lite. fan. du får mig så jävla totalt.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

theas
theas