Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skolstart

måndagen före dopparedagen
som inleds med lite för högljudd singstarafton
för att sedan inte ens övergå till bakfylla
utan bara fylla-fylla-fylla.
förfest; fest; efterfest; efterfest; efterfest;
vi fortsätter i oändligheten till världshistorien
till bakgator samt små stugor med loft.
så nu är jag äntligen sjutton år och slits
mellan förtjusning och misär.

(främmande famnar & ensamheten)
(ensamheten & främmande famnar)

men innan vi somnar ringer vi okänt nummer
för att sjunga "havet är djupt".
bara för sakens skull.
och till sist somnar jag inuti din fosterställning.




Fri vers av theas
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-23 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theas
theas