Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknar med kramp i benen och kan inte somna om. Inga vargar jagar mig men jag får ingen ro för orden som växer och vill fram.....


Sömnlös av ord

Sluta tränga er på hela tiden
Bilda åtminstone kö
så att det kan bli lite ordning här
Det var ett förfärligt surrande
Här kan man ju
inte sova

Finns här ingen som kan städa upp
orden i bokstavsordning
Hämta en bibliotekarie
som kan systematisera
ordens flöden
som inte lämnar mig någon
ro

Inga slutsatser kan dras
Förnuftets logik
har inte hittat hit eller
så ligger de längst ner
i högen
bland
sammanhangsresterna




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-07-05 03:15



Bookmark and Share


  Fru Fralla
haha, känner igen det där... Någon gav mig som tips att räkna baklänges från 100.. jo tjena, jag började då tänka på åldrar och sedan var man igång. Detta är en sjukdom tror jag, vi är överförordade!
2007-07-05

    Herr Ångest
He he, känner igen känslan..

Bra formulerat.. påminner en del om en text som jag skrev i samma ämne för ettt tag sedan.. den heter: Ord, ord som flödar, ord som kanske inte ens betyder något


läs den gärna om du får tid och ork.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP