Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I kärlek växer vi. Och utan?


Kärlek och växande

Din kärlek
omslöt mig och
fick mig att växa
växa växa
Min kärlek
omslöt dig och
fick dig att växa
växa växa
Vår kärlek
gjorde oss
så självklara
tillsammans
Vår dagliga kärlek
gavs oss var dag
och gjorde oss
till m ä n n i s k o r

....... och nu
när du inte finns
här längre.........
vet jag inte.......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP