Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trip to hell (2)

-Och vad får dig att tro

(sa han som dödat tusentals av mina vänner)

att han skulle visa mig en väg tillbaka?

-Jag är redan förlorad


En väg (sa jag)

är att be honom

befria dig

från ditt hat

gör du det

så gör han resten




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP